Curtice Brothers Beef Burger

Sappige pasteitjes, mosterdbroodjes, knapperige sla. Wat is er niet om lief te hebben? Hier hebben we een fijne draai gegeven aan de klassieke burger door ketchup toe te voegen aan de pasteitjes en met deze Curtice Brothers Beef Burger wens je het hele jaar door een BBQ-seizoen!

Het beste gedeelte? Het past zo goed bij al onze sauzen - Ketchup, Mayonaise, Mosterd! Het wordt een mooie puinhoop.

Ingrediënten (voor 2)

Pasteitjes:

  • 200 g Rundergehakt
  • 2 eetlepels Curtice Brothers Ketchup
  • 1 theelepel sojasaus
  • 3 eetlepels paneermeel
  • 1 eigeel
  • 1 theelepel zwarte peper
  • 1 eetlepel rode ui, fijngesneden


Hamburger:

  • 2 hamburgerbroodjes
  • Tomatenplakken
  • Sla
  • 2 plakjes emmentaler
  • Rode uien
  • 1 theelepel Curtice Brothers Mosterd
  • Meer Curtice Brothers Ketchup / Mayonaise


Instructies:

  1. Meng alle ingrediënten van de pasteitjes in een kom. Pas op dat u niet te veel mengt.
  2. Vorm twee pasteitjes en zet ze in de koelkast zodat ze minstens 30 minuten kunnen opstijven.
  3. Gril de pasteitjes in een hete pan, 3 minuten aan elke kant en bedek ze met emmental voor de laatste 2 minuten koken zodat het bovenop mooi smelt
  4. Gril ondertussen de burgerbroodjes lichtjes en beboter ze met Curtice Brothers Mosterd
  5. Stel de burger samen, bedek met meer Curtice Brothers Ketchup, Mayonaise of Mosterd en geniet ervan!


-
Vind je het recept leuk? Deel het!