Geroosterde Camembert Salade

Deze Salade met Geroosterde Camembert kan worden geserveerd als aperitief voor een etentje, of op zichzelf als vleesvrij doordeweeks diner. Het is gemakkelijk in elkaar te zetten, ziet er goed uit en smaakt nog beter. Elke hap is bevredigend met romige camembertkaas, knapperige groenten en heerlijke dressing. Probeer het!

Ingredienten

Salade:

  • Een kom met gemengde bladeren
  • 4-5 kerstomaatjes, in vieren gedeeld
  • 1 paprika
  • 30 g walnoten
  • 1 Camembert Kaas
  • Een kwart avocado
  • 1 theelepel sesamzaadjes


Dressing:

  • 1 theelepel Curtice Brothers Mosterd
  • 1 eetlepel honing
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel citroensap
  • Een snufje peper en zout


Instructies:

  1. Snijd de paprika in plakjes, verwijder de zaadlijsten en bak in een voorverwarmde oven op 200C
  2. Besprenkel intussen de camembertkaas met olijfolie en prik met een tandenstoker gaatjes door het bovenste gedeelte
  3. Bak de kaas samen met de in plakjes gesneden paprika 10 minuten in de oven
  4. Meng de dressing door elkaar
  5. Stel de salade samen, serveer met de kaas en paprika, besprenkel met de honing-mosterddressing


-
Vind je het recept leuk? Deel het!