translation missing: nl.general.skip_link

Jouw winkelwagen

Uw winkelwagen is momenteel leeg.
Klik hier om verder te winkelen.

Shashuka

Deze gebakken eieren zijn gemakkelijk te maken, maar smaken alsof je naar de oorsprong reist. Het is absoluut een brunchfavoriet.



Ingrediënten

  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • 1 teen knoflook
  • ¼ kleine rode ui, gehakt
  • 1 kleine wortel, gehakt
  • 1 kleine rode paprika, gehakt
  • 1 eetlepel Curtice Brothers biologische ketchup
  • 200 g gehakte tomaten uit een blik
  • 1 theelepel honing
  • ½ theelepel zout
  • ½ theelepel zwarte peper
  • ½ theelepel gedroogde oregano
  • 2 eieren

Serveer met:
  • Lente-uitjes

Instructies:
  1. Voeg in een hete pan plantaardige olie toe en bak eerst de knoflook, uien, paprika's en wortels gedurende 5 minuten
  2. Voeg ketchup toe en laat het een minuut koken
  3. Voeg gehakte tomaten toe en breng op smaak met honing, zout, zwarte peper en oregano
  4. Laat ongeveer 10 minuten sudderen op een laag vuur
  5. Doe in een bakvorm en breek de eieren er bovenop
  6. Bak ongeveer 15 minuten in de oven op 200 graden
  7. Serveer met lente-uitjes

-
Vind je het recept leuk? Deel het!

Lees verder

Kikkererwten en spinazie Curry

Kikkererwten en spinazie Curry

Feestelijk gebraden

Feestelijk gebraden

Geroosterde paprika en tomatensoep

Geroosterde paprika en tomatensoep